Ana içeriğe atla

DuckDuckGo DoFollow Backlink Alma Yöntemi

DuckDuckGo, arama motorları arasında tamamiyle gizliliğe önem veren kısımda yerini ayrı tutan bir yardımcı motor. Peki biz bundan nasıl backlink alabiliriz yazımızda😃



DucDuckGo Nedir?

Şimdi ayda 1 milyardan fazla arama yapan DuckDuckGo, 2008’de Silikon Vadisi’nde değil Pennsylvania’daki Valley Forge’de kuruldu. Kuruluşundan bu yana, şirketin gizlilik politikası çok basitti: “Kişisel bilgileri toplamıyoruz veya paylaşmıyoruz.
Diğer arama motorları, aralarında Google şefi olan arama geçmişinizi saklar. Bu bilgilerin yanı sıra, aramanın tarihini ve saatini, bilgisayarınız hakkında IP adresi gibi bazı bilgileri ve giriş yaptıysanız, hesap bilgilerinizi (adınız ve e-posta adresiniz dahil) tutar.
DuckDuckGo’nun açıkladığı gibi, sadece bir zaman damgası ve bilgisayar bilgisi ile aramalarınız çoğu zaman doğrudan size izlenebilir.
Kaynak: https://interbilgi.com/duckduckgo-hakkinda-bilmeniz-gerekenler/
Daha fazla bilgi almak için yukarıda ki adresi ziyaret edebilirsiniz.

Backlink alma işlemlerini yapacağımız adres kısa bir süre önce Google tarafından DuckDuckGo ya bırakılmış olan duck.co adresi. Bu adresin DA değeri 60.


DuckDuckGo DoFollow Backlink Alma Yöntemi

  1.  Duck.co web sitesine giriş yapalım.
  2.  Sağ üst menüde bulunan Sign Up ile kayıt olun. Ayrıca Github hesabınız ile giriş yapabilirsiniz.
  3.  E-posta doğrulamasını yapın.
  4.  Duck.co/my/userpage bağlantısını kullanın.
  5.  Bu sayfadan “Why DuckDuckGo?” bölümüne tanıtımınızı yapabilir; “Your website” alanına ise site adresinizi ekleyebilirsiniz.
  6.  Profil sayfamız hazır. Örnek olarak https://duck.co/user/interbilgi
  7.  Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var ki Ayarlar yani Settings bölümünde "Your account is publicly visible" alanını açmamız gerekiyor ki profilimiz dışarıdan görünsün.

https://www.seokaos.com/backlink-kaynaklari/ sayfasından alıntıdır ufak düzeltmeler ile takipçilerimize sunduk :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SoundCloud nedir ve nasıl çalışır?

SoundCloud nedir ve nasıl çalışır? SoundCloud öncelikle ses parçalarının dağıtımı için kullanılan bir sosyal ağdır. Pinterest veya Instagram gibi bir sosyal ağı dünyayı resim ve / veya videolarda paylaşmak olarak düşünüyorsanız, SoundCloud'u dünyayı seslerle paylaşmak olarak düşünün. Ses tasarımcısı Alexander Ljung ve kayıt sanatçısı Eric Wahlforss, 2007'de İsveç'te SoundCloud fikrini ortaya çıkardı, aslında müzisyenlerin müziklerini ve fikirlerini birbirleriyle paylaşmaları için bir yol olarak. Ancak SoundCloud, o yıl Almanya'ya dahil olana kadar bugünkü haline gelmedi. Peki bugün SoundCloud nedir? Orijinal müzik ve ses kayıtları için dünyanın en büyük çevrimiçi dağıtım platformlarından biridir ve 175 milyondan fazla benzersiz aylık ziyaretçi ve her dakika katkıda bulunan sanatçılar tarafından 12 saatin üzerinde toplam ses yüklenmektedir. SoundCloud nasıl çalışır? SoundCloud'u kullanan iki genel insan türü vardır: müziklerini ve ses parçalarını tanıt

StackOverflow Nedir?

StackOverflow , öğrencilerin ve profesyonellerin sorgulama yaptıkları ve programlama ile ilgili soruları cevapladıkları bir platformdur.  Bilgilerini sergilemek için bir platformdur.  StackExchange Ağına aittir.  Cevaplar, topluma olan yararına dayanılarak değerlendirilir.  Kullanıcılar kariyerlerini ilerletmek için StackOverflow'u da kullanabilirler.  Yedi milyondan fazla programcının oluşturduğu bir topluluktur.

Tumblr nedir ve nasıl kullanılır?

Tumblr nedir? Tanım:  Tumblr  , kullanıcıların bir " tumblelog " veya kısa blog gönderileri yayınlamalarına olanak sağlayan bir blog ve sosyal medya aracıdır.  Tumblr'ın ana ayırt edici özelliği, sitenin serbest biçimli doğası ve kullanıcıların kendi sayfalarını yoğun bir şekilde özelleştirebilmeleridir.  Neredeyse tüm sosyal ağların sınırlı tasarım esnekliği ile standartlaştırılmış profil sayfaları olduğu için kuralın istisnası budur.