Ana içeriğe atla

DA 81+ Profil Backlink Kazanın!

Yeni bir Do-Follow backlink ile karşınızdayız detaylar makalemizde elbette.


Öncelikle backlink kaynağımız profil backlink kategorisinde bunu belirtelim. Peki nereden alacağız bu geri dönüşü kısaca platform hakkında bir bahsedelim.

TV Fanatic, televizyon haberleri, incelemeler, spoyler, fotoğraflar ve bilgiler konusunda İnternet'in önde gelen kaynaklarından biridir.
Yazarlar ve programcılardan oluşan ekib, okuyucular için en popüler haberleri, fotoğrafları ve yayınları en popüler şovlardan alıntılar getirmek için her gün çalışırlar. TV Fanatic, eğlence temalı web sitelerinde uzmanlaşmış bir İnternet pazarlama şirketi olan Mediavine Inc. şirketine aittir.

Kısaca alexa ve DA değerleri hakkında bilgi şu şekilde;
— DA 81+ Profil Backlink —
➨ Site Adı: TV Fanatic
➨ Alexa Sıralaması: 32,613

TV Fanatic Platformundan Nasıl Backlink Alınır?


» Öncelikle tvfanatic.com sitesinden sağ üst köşede bulunan "Register" ile üye olun. 

» E-mail aktivasyon işlemini tamamlayın.

» Kullanıcı ikonuna tıklayın ve My Account sayfasını açın.
» Profile sayfasından Web Site bölümünü doldurun.

interbilgi platformu için hazırlamış olduğumuz interbilgi TV Fanatic sayfamıza https://www.tvfanatic.com/profiles/interbilgi/ bu adesten ulaşabilir örnek alabilirsiniz.

Hayırlı olsun! işlem tamam..

Bonus olarak aşağıda belirtilen profil backlinkleri almanızı öneririm.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SoundCloud nedir ve nasıl çalışır?

SoundCloud nedir ve nasıl çalışır? SoundCloud öncelikle ses parçalarının dağıtımı için kullanılan bir sosyal ağdır. Pinterest veya Instagram gibi bir sosyal ağı dünyayı resim ve / veya videolarda paylaşmak olarak düşünüyorsanız, SoundCloud'u dünyayı seslerle paylaşmak olarak düşünün. Ses tasarımcısı Alexander Ljung ve kayıt sanatçısı Eric Wahlforss, 2007'de İsveç'te SoundCloud fikrini ortaya çıkardı, aslında müzisyenlerin müziklerini ve fikirlerini birbirleriyle paylaşmaları için bir yol olarak. Ancak SoundCloud, o yıl Almanya'ya dahil olana kadar bugünkü haline gelmedi. Peki bugün SoundCloud nedir? Orijinal müzik ve ses kayıtları için dünyanın en büyük çevrimiçi dağıtım platformlarından biridir ve 175 milyondan fazla benzersiz aylık ziyaretçi ve her dakika katkıda bulunan sanatçılar tarafından 12 saatin üzerinde toplam ses yüklenmektedir. SoundCloud nasıl çalışır? SoundCloud'u kullanan iki genel insan türü vardır: müziklerini ve ses parçalarını tanıt

StackOverflow Nedir?

StackOverflow , öğrencilerin ve profesyonellerin sorgulama yaptıkları ve programlama ile ilgili soruları cevapladıkları bir platformdur.  Bilgilerini sergilemek için bir platformdur.  StackExchange Ağına aittir.  Cevaplar, topluma olan yararına dayanılarak değerlendirilir.  Kullanıcılar kariyerlerini ilerletmek için StackOverflow'u da kullanabilirler.  Yedi milyondan fazla programcının oluşturduğu bir topluluktur.

Tumblr nedir ve nasıl kullanılır?

Tumblr nedir? Tanım:  Tumblr  , kullanıcıların bir " tumblelog " veya kısa blog gönderileri yayınlamalarına olanak sağlayan bir blog ve sosyal medya aracıdır.  Tumblr'ın ana ayırt edici özelliği, sitenin serbest biçimli doğası ve kullanıcıların kendi sayfalarını yoğun bir şekilde özelleştirebilmeleridir.  Neredeyse tüm sosyal ağların sınırlı tasarım esnekliği ile standartlaştırılmış profil sayfaları olduğu için kuralın istisnası budur.