Ana içeriğe atla

Bloglovin Nedir?

En sevdiğiniz blogcuları yakalarken, muhtemelen birden fazla kenar çubuğunda "beni blog blogunda takip et!"

Nedir bloglovin ? Blogu zaten Reader'ınızda takip etmiyor musunuz? Gerçekten başka bir çevrimiçi hesaba kaydolmak zorunda mısınız? Pek çok blog yazarının neden oturum açtığına bir göz atalım.

Bloglovin Nedir?

Bloglovin Nedir?

Bloglovin ', yayınları yönetmenin bir yolu olan bloglara ayak uydurmak için bir araçtır. Birçok blogcu Google Reader’ın dağılmasından sonra ona yöneldi. Orada bir hesap oluşturduğunuzda, kaydolmuş olsun ya da olmasın, herhangi bir platformdaki herhangi bir blogcuyu takip edebilirsiniz. Ardından, giriş yapabilir ve takip ettiğiniz tüm bloglardaki en son yayınları tek bir noktada görebilirsiniz. Bir uygulama da var, böylece hareket halindeyken okumaya yetişebilirsiniz.

Google Reader'dan farklı olarak bloglovin'deki yayınları okumazsınız. Bir yayın başlığına tıklamak blog yazarının kendi sitesindeki yayının tamamını getirir; Bu, kolayca yorum bırakabileceğiniz anlamına gelir ve blogcu bir sayfa görüntüleme için kredi alır. İşte kişisel blogumda bloglovin 'ile görüntülenen bir yayın:

Gördüğünüz gibi, bu benim sitem - ama bir blogun çerçevesi içinde. Bir okuyucu çerçeveyi kapatabilir ve blogumda takılabilir veya takip ettikleri diğer bloglar arasında gezinmek için çerçevedeki araçları kullanabilir. İşte bir yakın çekim:

(Ayarlar ayrıca çerçeveyi kapatmanıza izin verir, böylece bloglovin 'i basit bir feed okuyucu olarak kullanabilirsiniz.)

Bloglovin 'ilgimi çekebileceğim diğer blogları da keşfetmeme izin veriyor. Bloglara konuya göre göz atabilir ve takip edebilirim…

… Veya her konudaki popüler yayınlara bakın:

Bu gibi durumlarda, bloglovin '(terminolojilerinde "talep edilen" bloglar) ile kayıtlı bloglarla sınırlıyım, bu yüzden blogların tüm dünyasını keşfetmiyorum.

İşte takip etmenizi istediğim bir kaç bloglovin bağlantıları:


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SoundCloud nedir ve nasıl çalışır?

SoundCloud nedir ve nasıl çalışır? SoundCloud öncelikle ses parçalarının dağıtımı için kullanılan bir sosyal ağdır. Pinterest veya Instagram gibi bir sosyal ağı dünyayı resim ve / veya videolarda paylaşmak olarak düşünüyorsanız, SoundCloud'u dünyayı seslerle paylaşmak olarak düşünün. Ses tasarımcısı Alexander Ljung ve kayıt sanatçısı Eric Wahlforss, 2007'de İsveç'te SoundCloud fikrini ortaya çıkardı, aslında müzisyenlerin müziklerini ve fikirlerini birbirleriyle paylaşmaları için bir yol olarak. Ancak SoundCloud, o yıl Almanya'ya dahil olana kadar bugünkü haline gelmedi. Peki bugün SoundCloud nedir? Orijinal müzik ve ses kayıtları için dünyanın en büyük çevrimiçi dağıtım platformlarından biridir ve 175 milyondan fazla benzersiz aylık ziyaretçi ve her dakika katkıda bulunan sanatçılar tarafından 12 saatin üzerinde toplam ses yüklenmektedir. SoundCloud nasıl çalışır? SoundCloud'u kullanan iki genel insan türü vardır: müziklerini ve ses parçalarını tanıt

StackOverflow Nedir?

StackOverflow , öğrencilerin ve profesyonellerin sorgulama yaptıkları ve programlama ile ilgili soruları cevapladıkları bir platformdur.  Bilgilerini sergilemek için bir platformdur.  StackExchange Ağına aittir.  Cevaplar, topluma olan yararına dayanılarak değerlendirilir.  Kullanıcılar kariyerlerini ilerletmek için StackOverflow'u da kullanabilirler.  Yedi milyondan fazla programcının oluşturduğu bir topluluktur.

Tumblr nedir ve nasıl kullanılır?

Tumblr nedir? Tanım:  Tumblr  , kullanıcıların bir " tumblelog " veya kısa blog gönderileri yayınlamalarına olanak sağlayan bir blog ve sosyal medya aracıdır.  Tumblr'ın ana ayırt edici özelliği, sitenin serbest biçimli doğası ve kullanıcıların kendi sayfalarını yoğun bir şekilde özelleştirebilmeleridir.  Neredeyse tüm sosyal ağların sınırlı tasarım esnekliği ile standartlaştırılmış profil sayfaları olduğu için kuralın istisnası budur.