Ana içeriğe atla

DA-79 Profil Backlink Sitesi Crooksandliars

DA-79 Profil Backlink Sitesi Crooksandliars


Bugün size DA yani Domain Authority değeri 79 olan bir web sitesinden nasıl profil backlink alınır bunu açıklayacağız.

Öncelikle bu değerleri bir test edelim görmüş olun. DA değerlerini test ettiğimiz site www.seoreviewtools.com web sitesinin DA-PA test aracıdır.

DA değerleri için yapılan test sonucunun ekran görüntüsü şu şekildedir.

Crooksandliars Web Sitesi Profil Backlink DA PA Değerleri


Sonuçlar gördüğünüz gibi bu şekilde bu web sitesinden nasıl backlink alacağız.

Crooksandliars üzerinden Profil Backlink Alma Yöntemi

ilk olarak Web sitesini ziyaret edip kayıt oluyoruz.

Crooksandliars Web Sitesine Kayıt

ikinci adım olarak üye olup hesabı etkinleştirdikten sonra, About sayfasına giriş yapıyoruz profil düzenleme sayfasından yani. Buraya yazıyı metin kodunuzla html koduyla eklemek üzere giriş yapmak için giriş yapın. Sonra bağlantı almak için Links sekmesine tıklayın. Tüm işlemler bu kadar.

crooksandliars backlink alma yöntemi


https://crooksandliars.com üzerinden almış olduğumuz Yıkmaksan Yıkım ve SandMasa cafe masa sandalye  test amaçlı backlink listesi şu şekildedir.



Windows üzerinden almış olduğumuz backlinkin adresi ise https://interbilgi.z13.web.core.windows.net/ bunun hakkında bilgi isterseniz bize yorum bölümünde bildirin size anlatalım! :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SoundCloud nedir ve nasıl çalışır?

SoundCloud nedir ve nasıl çalışır? SoundCloud öncelikle ses parçalarının dağıtımı için kullanılan bir sosyal ağdır. Pinterest veya Instagram gibi bir sosyal ağı dünyayı resim ve / veya videolarda paylaşmak olarak düşünüyorsanız, SoundCloud'u dünyayı seslerle paylaşmak olarak düşünün. Ses tasarımcısı Alexander Ljung ve kayıt sanatçısı Eric Wahlforss, 2007'de İsveç'te SoundCloud fikrini ortaya çıkardı, aslında müzisyenlerin müziklerini ve fikirlerini birbirleriyle paylaşmaları için bir yol olarak. Ancak SoundCloud, o yıl Almanya'ya dahil olana kadar bugünkü haline gelmedi. Peki bugün SoundCloud nedir? Orijinal müzik ve ses kayıtları için dünyanın en büyük çevrimiçi dağıtım platformlarından biridir ve 175 milyondan fazla benzersiz aylık ziyaretçi ve her dakika katkıda bulunan sanatçılar tarafından 12 saatin üzerinde toplam ses yüklenmektedir. SoundCloud nasıl çalışır? SoundCloud'u kullanan iki genel insan türü vardır: müziklerini ve ses parçalarını tanıt

StackOverflow Nedir?

StackOverflow , öğrencilerin ve profesyonellerin sorgulama yaptıkları ve programlama ile ilgili soruları cevapladıkları bir platformdur.  Bilgilerini sergilemek için bir platformdur.  StackExchange Ağına aittir.  Cevaplar, topluma olan yararına dayanılarak değerlendirilir.  Kullanıcılar kariyerlerini ilerletmek için StackOverflow'u da kullanabilirler.  Yedi milyondan fazla programcının oluşturduğu bir topluluktur.

Tumblr nedir ve nasıl kullanılır?

Tumblr nedir? Tanım:  Tumblr  , kullanıcıların bir " tumblelog " veya kısa blog gönderileri yayınlamalarına olanak sağlayan bir blog ve sosyal medya aracıdır.  Tumblr'ın ana ayırt edici özelliği, sitenin serbest biçimli doğası ve kullanıcıların kendi sayfalarını yoğun bir şekilde özelleştirebilmeleridir.  Neredeyse tüm sosyal ağların sınırlı tasarım esnekliği ile standartlaştırılmış profil sayfaları olduğu için kuralın istisnası budur.